Projecten

De Veluwse Poort

De Veluwse Poort is bijzonder met een unieke ligging in het groen, direct grenzend aan de Veluwe. De grote, oude bomen maken dat de nieuwe woningen al in een groene omgeving staan. U kunt genieten van de prachtige sfeer door het historisch erfgoed. De monumentale kazernes worden opgeknapt. De Veluwse Poort ligt centraal en is straks uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan. Via intercitystation Ede-Wageningen bent u binnen 10 minuten in Arnhem en in 25 minuten in Utrecht.

Lees meer

De kazerneterreinen

De kazerneterreinen van Ede zijn landelijk bekend. Het terrein is 106 hectare groot en werd tot enkele jaren geleden gebruikt voor de legering van militairen. Een deel van de kazerneterreinen wordt herontwikkeld. Zo vindt u er woningen, kleine bedrijfjes, een gezellige lunchroom en een senioren residentie. Er worden ongeveer 1.200 woningen gebouwd. Huur, koop, duur en betaalbaar, van vrijstaande woningen tot (luxe) appartementen. Wilt u nog groter, vrijer en exclusiever wonen? Dat kan! Bouw uw droomhuis op een van de kavels.

Lees meer

Enka

Het terrein van de voormalige kunstzijdefabriek Enka wordt een wijk met een gevarieerd aanbod van woningen, voorzieningen en ruimte voor werkplekken. De komende jaren worden hier nog ruim 1.000 woningen gebouwd.

Lees meer

Spoorzone Ede

De Spoorzone is een belangrijk onderdeel van de Veluwse Poort. Het nieuwe intercitystation wordt hét visitekaartje van Ede. De Spoorzone wordt een aantrekkelijke, moderne en overzichtelijke OV-knoop voor de reiziger.

Lees meer